Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen op sterkte

Bestel makkelijk voor jouw organisatie

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Atlijd 100% tevredenheidsgarantie
Klant wordenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Veiligheidsbrillen op sterkte

Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers? Wij hebben het meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Met keuze uit enkelvoudige glazen/multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in een Hans Anders winkel in de buurt.

Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met onze veiligheidsbrillen op sterkte bieden we de meest comfortabele veiligheidsbril met correctieglazen voor de beste prijs.

Met onze veiligheidsbrillen op sterkte weet je zeker dat je de meest complete veiligheidsbril met correctieglazen draagt, voor de beste prijs. En dat je veilig kunt werken omdat je verminderde zicht niet meer tot gevaarlijke situaties leidt. Je hebt de keuze uit de Superior line of de Top line veiligheidsbril. Stuk voor stuk uitgevoerd met de nieuwste generatie glazen, die als bijkomend voordeel hebben dat ze in praktisch alle werkgebieden een meerwaarde bieden ten opzichte van traditionele glastypes. Dat maakt de werkbril of veiligheidsbril op sterkte van Hans Anders zo bijzonder. Bijzonder betrouwbaar.

Beschermd

Onze veiligheidsbrillen bieden bescherming tegen impact van buitenaf.

Gecertificeerd

Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd en onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm.

Veiligheidsbrillen op sterkte

Ruime keuze

Je medewerkers hebben voor hun veiligheidsbril op sterkte de keuze uit zowel moderne kunststof als metalen monturen. Bekijk alle monturen.

Aanmeten bij elke Hans Anders

Aanmeten kan in een Hans Anders winkel bij jou in de buurt

Veiligheidsbril van Seeh, perfect op maat

De werkbril wordt helemaal op maat gemaakt. De sterkte wordt opgemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders en wordt afgestemd op de ogen van je medewerkers. Zij hebben de keuze uit verschillende glas uitvoeringen. Is je medewerker verziend of bijziend? Geen enkel probleem! Heeft je medewerker een veiligheidsbril nodig met een leesgedeelte? Ook dat is geen enkel probleem. Je medewerker kan kiezen uit een enkelvoudige veiligheidsbril of multifocale veiligheidsbril. Multifocaal wordt ook wel varifocus genoemd. Zo heeft je medewerker altijd een veiligheidsbril perfect op maat met de juiste correctieglazen.

Veiligheidsbril op maat

"Met deze kwaliteitsgaranties bieden we de actieve brildrager de beste werkbril of veiligheidsbril op sterkte. Wat hij ook doet en waar hij ook werkt."

  • Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd.
  • Onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm.
  • Onze veiligheidsbrillen bieden bescherming tegen impact van buitenaf.
  • Je medewerkers hebben voor hun veiligheidsbril op sterkte de keuze uit zowel moderne kunststof als metalen monturen.
  • Aanmeten kan in een Hans Anders winkel in de buurt.
Veiligheidsbrillen op maat

Snel en makkelijk bestellen

Met onze makkelijke systeem bestel je eenvoudig veiligheidsbrillen op sterkte voor je medewerkers. Dankzij de kwaliteit van ons glas en goede bescherming tegen impact van buitenaf hebben al veel bedrijven uit de bouw, industrie, chemie, petrochemie en installatiewereld ons weten te vinden. Wij maken dan ook graag de beste veiligheids op sterkte. Tegen de beste prijs natuurlijk, want ook dat is seeh. Aanmeten kan in een van de Hans Anders winkels door heel België. Kom je er niet uit welke veiligheidsbril je het beste kunt kopen voor je medewerkers? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Daar zijn we voor.

Download onze brochure

Eenvoudig en snel bestellen

Stap 1

1. Makkelijk bestellen

De werkgever stelt een pakket samen waar uit welke producten een werknemer kan kiezen. Hierna ontvangt de werkgever een opdrachtbon voor de werknemer.

Stap 2

2. Aanmeten bij Hans Anders

Werknemer meet aan bij een Hans Anders winkel in de buurt. Ook gehoorbescherming kan op locatie worden aangemeten.

Stap 3

3. Ontvangen en afronden

Werknemer haalt het product op bij Hans Anders en de werkgever ontvangt via 
Seeh.be de factuur in een eenvoudig overzicht.

FAQ

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"Zeer tevreden over de diensten van Seeh. Ze werken pro-actief en helpen ons altijd bij het vinden van een passende oplossing. Tijdens de pandemie waren zij een goede oplossing omdat wij nog steeds in hygiënische omstandigheden op maat gemaakte otoplastieken voor onze werknemers konden krijgen."

Westrock

Tina Rooms
Preventieadviseur

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56