Seeh introduceert: Veiligheidsbrillen op sterkte met meekleurende glazen

icon-reading-time

5

minuten leestijd

icon-arrow
Terug naar kennisbank

De naam zegt het eigenlijk al: meekleurende glazen passen hun kleur aan afhankelijk van de lichtsterkte. Zon of geen zon, binnen of buiten, met een veiligheidsbril met meekleurende glazen zie je binnen helder en zodra je buiten komt, zorgt het zonlicht ervoor dat de glazen donkerder worden. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht worden de glazen donkerder en zodra de lichtsterkte vermindert, kleuren ze ook snel weer terug naar hun oorspronkelijke helderheid. Bovendien bieden de glazen perfecte bescherming tegen UV-stralen en schitteringen. Dat betekent dat je altijd heel comfortabel kunt kijken, waar je ook bent en ongeacht het weer.

De veiligheidsbrillen op sterkte met meekleurende (of fotochromatische) glazen zijn voorzien van grijze zonneglazen. Grijze zonneglazen zijn geschikt voor alle lichtomstandigheden en de omgevingskleuren blijven met grijze zonneglazen het meest realistisch. Ze tasten het contrast niet aan en vervormen de kleuren niet.

De werkbrillen zijn dus zeer geschikt voor tal van werkzaamheden en omstandigheden, zowel binnen als buiten.

Tegen welke gevaren beschermt een veiligheidsbril op sterkte met meekleurende glazen?

Bij werkzaamheden waar een veiligheidsbril vereist is, maken we onderscheid tussen drie soorten gevaar voor de ogen: mechanisch gevaar, chemisch gevaar en stralingsgevaar.

  • Mechanisch gevaar
    Mechanisch gevaar wordt veroorzaakt door stofdeeltjes of kleine projectielen. Dit is de meest voorkomende vorm waarbij oogletsel kan ontstaan.
  • Chemisch gevaar
    Chemisch gevaar wordt veroorzaakt door schadelijke vloeistoffen, gassen of dampen.
  • Stralingsgevaar
    Stralingsgevaar wordt veroorzaakt door blootstelling van de ogen aan ultraviolette of infrarode straling.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • Meekleurende technologie
    De glazen passen zich automatisch aan de lichtsterkte aan, voor helder zicht binnen en optimale bescherming tegen zonlicht buiten.    
  • Kleurbehoud
    De grijze glazen zorgen ervoor dat de omgevingskleuren herkenbaar blijven, cruciaal voor veilig werken.    
  • UV-bescherming
    De glazen bieden volledige bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Wij begrijpen dat de zorg voor de veiligheid van je medewerkers en jezelf van het grootste belang is. Daarom streven we ernaar om niet alleen kwalitatief hoogstaande veiligheidsbrillen op sterkte met meekleurende glazen aan te bieden, maar ook om deze betaalbaar te houden. Met onze veiligheidsbrillen op sterkte met meekleurende glazen garanderen we zowel kwaliteit als comfort. Elke werkbril is CE-gemarkeerd en voldoet daarmee aan de strenge EN-166 norm. Of je nu op zoek bent naar enkelvoudige of multifocale glazen, onze brillen zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Daarnaast kun je kiezen uit moderne kunststof monturen of klassieke metalen opties, zodat elke medewerker een bril op sterkte vindt die bij zijn of haar stijl past. Bij Seeh staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte werkbril op sterkte met meekleurende glazen.

Met onze werkbrillen zorgen we ervoor dat je niet alleen goed kunt zien, maar ook veilig kunt werken.

Wanneer je bij Seeh een veiligheidsbril op sterkte met meekleurende glazen bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en oorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen