Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbrillen op sterkte prijs

Prijzen veiligheidsbril op sterkte

Onze prijzen in 2022

  • Vertrouwd door 4.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • 100% tevredenheidsgarantie
Klant wordenDownload de prijslijst

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Veiligheidsbrillen op sterkte

Wij begrijpen als geen ander dat niet alleen de prijs maar ook kwaliteit van de veiligheidsbril op sterkte van belang is. De bril dient een hoog draagcomfort te hebben en de beste bescherming te bieden tegen impact van buitenaf. Als je brildragend bent, dan kies je voor een veiligheidsbril op sterkte. Wij hebben enkelvoudige en multifocale veiligheidsbrillen, ook wel bekend als een veiligheidsbril met leesgedeelte.

Je wilt je medewerkers zo goed mogelijk beschermen tegen onveilige situaties en schadelijke UV-straling. De veiligheidsbrillen van seeh helpen je hierbij. Met de nieuwste generatie glazen van de allerbeste kwaliteit en, ook niet onbelangrijk voor een veiligheidsbril op sterkte, een prijs die zeer aantrekkelijk is. Een professionele veiligheidsbril met hoog draagcomfort, een prijs die aanspreekt en aangemeten door de specialisten van Hans Anders. Zo zien we het graag.

Met de zeer goede optische kwaliteit van het glas en alle toegepaste veredelingen heb jij een comfortabele en betrouwbare veiligheidsbril op sterkte die natuurlijk CE is gemarkeerd en voldoet aan de EN-166 norm. De meest complete veiligheidsbril voor de beste prijs? Daarvoor moet je bij seeh. zijn.

Een complete veiligheidsbril: montuur, glazen en etui

Ben je benieuwd wat de totale kosten voor een veiligheidsbril op sterkte zijn? Over onze prijs doen we niet geheimzinnig. Je ziet hieronder dan ook direct wat wij voor onze veiligheidsbrillen op sterkte vragen. Je kunt kiezen uit enkelvoudige, varifocus of varifocus optimaal glazen. Laat je verbazen!

De veiligheidsbrillen van seeh zijn voorzien van de nieuwste generatie glazen waardoor ze je medewerkers uitstekend beschermen tegen onveilige situaties en schadelijke UV-straling. Het glas is van de allerbeste kwaliteit. En heel licht, wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Aan de prijs van onze veiligheidsbril op sterkte is het niet eens te merken, want die is ook erg aantrekkelijk. Een professionele veiligheidsbril met een goede prijs, dat zie je niet vaak. seeh laat het je wel zien. Letterlijk.

Met de zeer goede optische kwaliteit van het glas en alle toegepaste veredelingen heb je een comfortabele en betrouwbare veiligheidsbril op sterkte die natuurlijk CE is gemarkeerd en voldoet aan de EN-166 norm. De meest complete veiligheidsbril voor de beste prijs? Daarvoor moet je bij seeh zijn.

Veiligheidsbril op sterkte prijzen

Black line

Enkelvoudig€95,25
Multifocaal€226,50
Multifocaal optimaal€252

Top line

Enkelvoudig€118,50
Multifocaal€232
Multifocaal optimaal€257,50

Superior line

Enkelvoudig€139,50
Multifocaal€253,50
Multifocaal optimaal€279

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzingen voorbehouden. Alle veiligheidsbrillen kunnen uitgevoerd worden met zonneglas

Kraswerend
Voorkomt krassen op je glazen

Anti-reflex
Voorkomt hinderlijke reflecties

Waterafstotend
Water druppelt makkelijker van het glas af

Superior choice
7x harder en nóg krasvaster

Super coating
Antistatisch, waardoor je glazen vocht-, vet- en vuilafstotend zijn

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56

Eenvoudig en snel bestellen

Stap 1

1. Makkelijk bestellen

De werkgever stelt een pakket samen waar uit welke producten een werknemer kan kiezen. Hierna ontvangt de werkgever een opdrachtbon voor de werknemer.

Stap 2

2. Aanmeten bij Hans Anders

Werknemer meet aan bij een Hans Anders winkel in de buurt. Ook gehoorbescherming kan op locatie worden aangemeten.

Stap 3

3. Ontvangen en afronden

Werknemer haalt het product op bij Hans Anders en de werkgever ontvangt via 
Seeh.be de factuur in een eenvoudig overzicht.