Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbrillen op sterkte

Veiligheidsbrillen productinformatie

Lees meer informatie over onze veiligheidsbrillen

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • 100% tevredenheidsgarantie
Klant wordenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Veiligheidsbrillen op sterkte

Tijdens bepaalde werkzaamheden komen er vaak schadelijke stoffen en/of materialen vrij waar we geen rekening mee houden. Onze veiligheidsbrillen beschermen de ogen van je medewerkers. Daarnaast zijn onze veiligheidsbrillen bekend om zijn hoog draagcomfort. Je bent bij ons op de juiste plek voor het aanschaffen van een veiligheidsbril op sterkte.

De Black line, Top line en Superior line

Voor onze veiligheidsbrillen op sterkte hebben wij gekozen voor de Superior line en de Top line. Hieronder kun je meer informatie vinden over onze veiligheidsbrillen. Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Onze lijnen

Black line

Top line

Superior line

Kraswerend
Voorkomt krassen op je glazen

Anti-reflex
Voorkomt hinderlijke reflecties

Waterafstotend
Water druppelt makkelijker van het glas af

Superior choice
7x harder en nóg krasvaster

Super coating
Antistatisch, waardoor je glazen vocht-, vet- en vuilafstotend zijn

Glazen

Wij bieden standaard Trivex brillenglazen in onze veiligheidsbrillen. Onze Trivex brillenglazen voor veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de EN166-norm en bieden bescherming tegen stoten in combinatie met het stevige frame. Trivex brillenglazen bieden, naast de grote slagvastheid, het extra voordeel dat ze dunner kunnen worden geslepen dan normale lenzen zonder in te leveren op veiligheid. Hierdoor kan jouw werknemer werken met een veiligheidsbril die niet alleen voor helder zicht zorgt maar ook voor een geschikte glasdikte.

Trivex glazen

Zijn deze Trivex brillenglazen echt zo goed? Het antwoord is JA. De functionaliteit van Trivex is zo goed dat de technologie ervan aanvankelijk voor militaire doeleinden werd gebruikt. Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met veiligheidsbrillen op sterkte waar Trivex brillenglazen standaard zijn, bied je jouw werknemers de meest comfortabele veiligheidsbril.

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56