Doorgaan naar inhoud

Exclusieve partner van

Otoplastieken op maat

Prijzen otoplastieken op maat

Onze prijzen in 2022

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig bestellen en beheren
Klant wordenDownload de prijslijst

Exclusieve partner van

Prijzen otoplastieken

Op zoek naar otoplastieken met de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Wij hebben ze! Naast een goede prijs, bieden we ook uitstekende kwaliteit en ruime keuze in otoplastieken en filters. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk de prijs van onze gehoorbescherming. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon de beste prijs en kwaliteit in otoplastieken. Dus kies vandaag nog voor onze goede prijs in op maat gemaakte oordoppen.

Otoplastieken voor een scherpe prijs

De otoplastieken van Hans Anders Zakelijk staan niet alleen bekend om hun uitstekende kwaliteit, maar ook op hun scherpe prijs. Wij hebben alle expertise op het gebied van gehoorbescherming op maat, veiligheid en regelgeving, je kunt ons niets wijs maken, en een groot netwerk, waardoor we van onze otoplastieken de prijs scherp kunnen houden. En transparant. Want als we iets weten dankzij onze jarenlange ervaring, is het dat dat is wat je in een partner zoekt. Een uitstekende service, hoogstaande kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. En fijne op maat gemaakte oordoppen natuurlijk.

Otoplastieken: kosten beter beheersbaar

Wat we daarnaast erg belangrijk vinden, is dat de service rondom onze oordoppen op maat matcht met de service rondom onze prijs. We zorgen er dan ook voor dat de kosten beheersbaar zijn en de prijs inzichtelijk. Dat is fijn voor bedrijven, en voor ons. In ons online bestel- en beheerplatform is in één overzicht duidelijk wat de status van het verbruik en het budget per afdeling en per medewerker is. Jullie administratiewerkzaamheden worden hierdoor tot een minimum beperkt. Dat zit gewoon bij de prijs van de gehoorbescherming op maar inbegrepen.

Oordoppen op maat: transparante prijzen

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Gehoorbescherming aanmeten bij jou op locatie

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen otoplastieken

Standaard leveren wij een gratis etui, gratis koord & clip of minigrip, gratis keuze uit diverse kleuren en het gratis graveren van bijvoorbeeld je naam.

Alpine Worksafe

€104,92

Alpine Security

€125,58

Alpine Shooter

€117,31

Alpine Musicsafe

€132,19

Genoemde prijzen voor de gehoorbescherming op maat zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

Toelichting otoplastieken

Alpine Worksafe
Otoplastieken voor algemene werkzaamheden

Alpine Security
Otoplastieken voor portofoon aansluiting

Alpine Shooter
Het gehoor wordt beschermd tegen bijvoorbeeld harde knallen.

Alpine Musicsafe
Otoplastieken met lineaire demping

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56