Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbrillen op maat

Hoe werkt het?

Wij maken het bestellen van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken eenvoudig

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • 100% tevredenheidsgarantie
Bekijk de videoDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij maken het makkelijk

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, nadat wij je gegevens verwerkt hebben, sturen we je de inloggegevens toe.

Stap 1 + 2: Bestellen en aanmeten

Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van Hans Anders vestigingen. De bril of gehoorbescherming wordt aangemeten door de specialistische opticiens en audiciens van Hans Anders. Wil je otoplastieken aanmeten op locatie? Dat kan! Vanaf 5 personen per aanmeet sessie komen wij langs bij jou op locatie.

Stap 3 + 4: Uitlevering en facturatie

Zodra de beeldschermbril, veiligheidsbril en/of otoplastieken klaar zijn wordt er contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten bril of otoplastieken kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Seeh stuurt je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers een bril of otoplastieken te bestellen.

Eenvoudig en snel bestellen

Stap 1

1. Makkelijk bestellen

De werkgever stelt een pakket samen waar uit welke producten een werknemer kan kiezen. Hierna ontvangt de werkgever een opdrachtbon voor de werknemer.

Stap 2

2. Aanmeten bij Hans Anders

Werknemer meet aan bij een Hans Anders winkel in de buurt. Ook gehoorbescherming kan op locatie worden aangemeten.

Stap 3

3. Ontvangen en afronden

Werknemer haalt het product op bij Hans Anders en de werkgever ontvangt via 
Seeh.be de factuur in een eenvoudig overzicht.

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"Zeer tevreden over de diensten van Seeh. Ze werken pro-actief en helpen ons altijd bij het vinden van een passende oplossing. Tijdens de pandemie waren zij een goede oplossing omdat wij nog steeds in hygiënische omstandigheden op maat gemaakte otoplastieken voor onze werknemers konden krijgen."

Westrock

Tina Rooms
Preventieadviseur

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56