Doorgaan naar inhoud
Beeldschermbrillen op sterkte

Exclusieve partner van

Beeldschermbrillen op sterkte

Wij leveren meer dan alleen een beeldschermbril op sterkte

 • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
 • Eenvoudig bestellen en beheren
 • Exclusieve partner van Hans Anders
 • Altijd 100% tevredenheidsgarantie
Klant wordenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Perfect op maat

Wat is een beeldschermbril of computerbril op sterkte precies?

Wat is een beeldschermbril? De naam zegt het eigenlijk al: een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Ben je op zoek naar een beeldschermbril voor je medewerkers? Bij ons zit je altijd goed. Wij hebben de beeldschermbril voor je medewerker die perfect past. Met keuze uit enkelvoudige glazen/multifocale glazen en meer dan 1000 monturen. Van Hans Anders huismerk tot je favoriete topmerken. Je meldt jezelf eenmalig online aan. Na ontvangst van je gegevens kun je eenvoudig en snel computerbrillen bestellen met ons makkelijke systeem. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een beeldschermbril of computerbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Beeldschermbril op sterkte

Wat doet een beeldschermbril of computerbril op sterkte?

 • Geeft je ogen meer rust
 • Beschermt je ogen tegen het blauwe licht van een scherm
 • Je hebt minder snel last van branderige of vermoeide ogen 
 • Zorgt voor een betere houding achter je scherm
Ik wil klant worden

Wat is het verschil tussen een beeldschermbril, leesbril of gewone bril?

Vanaf een leeftijd van ongeveer 43 jaar gaan je ogen over het algemeen achteruit. Vaak wordt het dan moeilijker om op korte afstand goed te zien. Een leesbril biedt dan uitkomst. Een leesbril is geschikt voor een leesafstand van 30 tot 35 centimeter, maar een beeldscherm staat vaak op een afstand van 50 tot 60 centimeter waardoor je alsnog klachten kunt krijgen. Daarvoor is een beeldschermbril geschikt. Perfect voor iedereen die langdurig beeldschermwerk doet.

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen worden ingezet bij statische werkzaamheden, zoals werkzaamheden waarin veel lees- en beeldschermwerk verricht wordt op dezelfde werkplek. Deze glazen worden vooral ingezet bij medewerkers met een leeftijd van ongeveer 38 t/m 42 jaar.

Multifocale glazen

Multifocale glazen combineren sterkte voor veraf met sterkte voor dichtbij, zonder dat het aan de glazen te zien is. Met multifocale glazen schakel je gemakkelijk tussen dichtbij, het tussengebied en veraf doordat de glazen een natuurlijk verloop hebben van plus- naar minsterkte.

Voor de multifocale beeldschermbrillen hebben we gekozen voor Workforce Nearview, Midview en Longview. Deze glazen hebben verschillende sterktes; voor dichtbij, het tussengebied en veraf. De afstanden in de glazen worden afgestemd tussen 40 centimeter en maximaal 6 meter ver goed kunnen zien. Dit zorgt ervoor dat je in een natuurlijke houding achter je beeldscherm kunt zitten en ook goed je andere werkzaamheden kunt uitvoeren. Eigenlijk overal dus.

Houding

Uit welke beeldschermglazen kan ik kiezen?

Voor de multifocale computerbrillen hebben we gekozen voor Workforce Nearview, Midview en Longview. Deze glazen hebben verschillende sterktes; voor dichtbij, het tussengebied en veraf. Dit zorgt ervoor dat je in een natuurlijke houding achter je beeldscherm kunt zitten en ook goed je andere werkzaamheden kunt uitvoeren. Eigenlijk overal dus.

Nearview

Workforce nearview
 • Ingezet bij statische werkzaamheden
 • Lees- en beeldschermwerk dat verricht wordt op dezelfde werkplek
 • Scherp blikveld tot 1 meter afstand

Midview

Workforce midview
 • Combinatie van beeldschermwerk en kantoorwerkzaamheden
 • Vooral op korte afstand van het beeldscherm
 • Scherp blikveld tot 2 meter afstand

Longview

Workforce longview
 • Combinatie van beeldschermwerk, kantoorwerkzaamheden en vergaderen
 • Speciaal voor dynamische functie
 • Scherp blikveld tot 6 meter afstand

Eenvoudig en snel bestellen

Stap 1

1. Makkelijk bestellen

De werkgever stelt een pakket samen waar uit welke producten een werknemer kan kiezen. Hierna ontvangt de werkgever een opdrachtbon voor de werknemer.

Stap 2

2. Aanmeten bij Hans Anders

Werknemer meet aan bij een Hans Anders winkel in de buurt. Ook gehoorbescherming kan op locatie worden aangemeten.

Stap 3

3. Ontvangen en afronden

Werknemer haalt het product op bij Hans Anders en de werkgever ontvangt via 
Seeh.be de factuur in een eenvoudig overzicht.

Wat kost een beeldschermbril?

Wanneer je van plan bent beeldschermbrillen voor je medewerkers te kopen, wil je daarbij door de beste partij geholpen worden. De professional die weet wat je medewerkers nodig hebben, die alles weet van beeldschermbrillen en die ook nog eens de meest uitgebreide keuze voor een heel aantrekkelijk prijs kan bieden. Dan verwacht je eigenlijk niet dat een beeldschermbril zo weinig hoeft te kosten. Wij bieden je een complete beeldschermbril, met gratis oogmeting, montuur, glazen en een coating zoals bijvoorbeeld bluefilter, gewoon voor de allerbeste prijs. Zo simpel is het. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk onze prijslijst.

"Keuze uit meer dan 1.000 monturen bij Hans Anders"

Beeldschermbrillen op sterkte

Vergoeding door werkgever

De EDPB (Externe Dienst voor Preventie en Bescherming) heeft als belangrijkste taken: ondersteuning van de arbozorg van de werkgever en het verzorgen van arbeidsgeneeskundige ondersteuning.

De regelgeving over het werken met beeldschermen is vastgelegd in titel 2 van boel VIII van de codex over het welzijn op het werk. De collectieve risicoanalyse (art. VIII.2-3) moet dus voor alle beeldschermwerkposten worden uitgevoerd door de werkgever en de risicofactoren moeten geoptimaliseerd worden. De werkgever moet alle werknemers correct opleiden en informeren (art. VIII.2-4). De werkgever moet het werk zo organiseren (art. VIII.2-3, §2) dat er rustpauzes voorzien zijn voor werknemers die beeldschermwerk verrichten.

Als tijdens een onderzoek een accommodatieprobleem wordt gevonden dat de werknemer hindert om zijn beeldschermtaak naar behoren te vervullen, en dit ondanks een gewone leesbril (voor 30 cm) of een gewone bril voor vérzicht (meer dan 2 meter), moet de werkgever een specifieke bril terugbetalen (alleen voor accommodatie op 60 cm). De gewone bril of lens voor vérzicht of lezen moet dus niet door de werkgever betaald worden, ook al heeft de ouder wordende werknemer last met lezen.

Het gezichtsvermogen wordt onderzocht door de arbeidsgeneesheer die van elke betrokken werknemer een medisch dossier opmaakt. Dit onderzoek gebeurt bij aanwerving en verder om de 5 jaar, bij werknemers ouder dan 50 jaar om de 3 jaar.

Beeldschermbrillen op sterkte

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis."

Makita

Madelon Timmerman
Arbocoordinator

FAQ

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56