Doorgaan naar inhoud
Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?

Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?

Een werkgever moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Wanneer werknemers tijdens hun werk in aanraking komen of kunnen komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven, is het belangrijk dat zij de juiste oogbescherming dragen, in de vorm van een veiligheidsbril. Maar hoe zit het eigenlijk met een veiligheidsbril op sterkte en de vergoeding door de werkgever?

Veiligheidsbril op sterkte vergoeding door werkgever

Veel organisaties en medewerkers vragen zich af of een veiligheidsbril (op sterkte) wordt vergoed of vergoed zou moeten worden door de werkgever. Een werkgever is namelijk verplicht om ervoor te zorgen dat medewerkers in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Komen of kunnen zij tijdens hun werk in aanraking komen met materialen die losse deeltjes of splinters kunnen afgeven, of met gevaarlijke stoffen, dan dienen zij de juiste oogbescherming te dragen, zoals een veiligheidsbril.

 

Gecertificeerde veiligheidsbrillen op sterkte

Je bent bij Seeh aan het juiste adres voor een veiligheidsbril. We vertellen je precies welke stappen doorlopen moeten worden en gaan samen op zoek naar de juiste veiligheidsbril, met glas van de allerbeste kwaliteit. Ons glas is niet zwaar en beschermt uitstekend tegen onveilige situaties en schadelijke UV-straling. En eentje die voldoet aan de EN-166 norm natuurlijk. Onze aantrekkelijk geprijsde, professionele veiligheidsbrillen met Trivex brillenglazen hebben een hoog draagcomfort en een zeer goede optische kwaliteit. Precies wat medewerkers nodig hebben om veilig en plezierig te kunnen werken.

Hans Anders heeft altijd een vestiging bij jou in de buurt, wat de drempel om een veiligheidsbril te bestellen aanzienlijk verlaagt. Je medewerkers zijn van harte welkom bij alle vestigingen in heel België. Heb je nog vragen over ons, onze brillen of onze service? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over ons!

Ik wil klant worden
Vorig artikel Wat betekend de EN 166 normering?