Doorgaan naar inhoud
Hoe werkt het aanmeten van otoplastieken?

Hoe werkt het aanmeten van otoplastieken?

Gehoorbescherming is zo uniek als een vingerafdruk, omdat het individueel wordt aangemeten. Samen met onze partner Alpine bieden we de beste gehoorbescherming voor de zakelijke markt. Deze gehoorbeschermers worden individueel op maat gemaakt, waardoor de gehoorbescherming erg comfortabel aanvoelt. De oordoppen op maat kunnen aangemeten worden in de winkel door de audiciens van Hans Anders of vanaf 5 personen per aanmeet sessie op locatie.

Oordoppen op maat

Seeh en Hans Anders maken het voor jou makkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Hiervoor kun je terecht bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt of wij kunnen langskomen bij jou op locatie. De otoplastieken worden dan op locatie aangemeten, maar ook voor de periodieke controle op lekdichtheid bieden wij dezelfde uitstekende service. De audiciens van Hans Anders en de aanmeetspecialisten in het veld staan voor je klaar.

Eenvoudig klant worden

Met een paar klikken kun je gemakkelijk klant worden. Nadat wij je gegevens verwerkt hebben, sturen we je de inloggegevens toe.

Stap 1 + 2: Bestellen en aanmeten

Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van de Hans Anders audio vestigingen. De gehoorbescherming op maat wordt aangemeten door de specialistische en audiciens van Hans Anders. Wil je otoplastieken aanmeten op locatie? Dat kan! Vanaf 5 personen per aanmeet sessie komen wij langs bij jou op locatie.

Aanmeten otoplastieken

Stap 3 & 4: Uitlevering en facturatie

Zodra de otoplastieken klaar zijn wordt er contact opgenomen met je medewerker. De oordoppen op maat kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Seeh stuurt je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers otoplastieken te bestellen.

Aanmeten & controleren in de winkel

Voor het aanmeten in de winkel kunnen je medewerkers terecht in één van de Hans Anders winkels. Je medewerkers kunnen eenvoudig online een afspraak maken voor het aanmeten van oordoppen. Dat is het enige wat je medewerker hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

 

Aanmeten & controleren op locatie

Voor het aanmeten in de winkel kunnen je medewerkers terecht in één van de Hans Anders winkels. Je medewerkers kunnen eenvoudig online een afspraak maken voor het aanmeten van oordoppen. Dat is het enige wat je medewerker hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

Otoplastieken aanmeten of controleren op locatie

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aanmeten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren.

Otoplastieken op maat

Vorig artikel 3 Tips om langer plezier te hebben van otoplastieken
Volgend artikel Vergoeding otoplastieken door werkgever in 2022