Doorgaan naar inhoud

Beeldschermbrillen

RSS
 • Wat kun je tegen droge ogen doen?
  maart 16, 2022

  Wat kun je tegen droge ogen doen?

  Droge ogen, veel mensen hebben er wel eens last van. Droge ogen kunnen erg vervelend aanvoelen en veroorzaken veel ongemak. In dit kennisartikel vertellen we je graag meer over de oorzaak van droge ogen en hoe je je ogen het beste kunt behandelen.
  Nu lezen
 • Helpt een Bluefilter echt?
  februari 2, 2022

  Helpt een Bluefilter echt?

  Dit is een vraag die we regelmatig voorbij zien komen. En: is het blauwe licht uit beeldschermen dan ook schadelijk voor je ogen? Hierover lees je meer in dit artikel.
  Nu lezen
 • Wat is het verschil tussen een beeldschermbril, leesbril of een gewone bril?
  november 12, 2021

  Wat is het verschil tussen een beeldschermbril, leesbril of een gewone bril?

  Bij mensen die veel en intensief achter de computer zitten, kunnen klachten ontstaan. Bijvoorbeeld minder scherp zicht, vermoeidheid, hoofdpijn of nekpijn, brandende ogen maar ook slapeloosheid. Beeldschermbrillen zijn bedoeld om het comfort bij beeldschermwerk te verhogen en klachten te voorkomen of te minimaliseren. Om gewoon lekker te kunnen werken.

  Nu lezen
 • Vergoed de werkgever een beeldschermbril?
  november 12, 2021

  Vergoed de werkgever een beeldschermbril?

  Er is veel vraag naar informatie over de vergoeding van beeldschermbrillen. De wet verplicht werkgevers om ervoor te zorgen dat beeldschermwerk geen gevaar oplevert voor de veiligheid en de gezondheid van hun werknemers. Beeldschermbrillen zijn uitermate geschikt voor beeldschermwerk. De glazen zijn op een speciale manier geslepen, waardoor je altijd scherp ziet op het scherm. Zelfs de papieren op het bureau kun je moeiteloos lezen. Maar welke regels zijn er verbonden aan de vergoeding voor een beeldschermbril?

  Nu lezen